TAVERNE,’S SOLEX TOUR 2022

Hij komt er weer aan….. de Taverne Solex Tour…
Geef je op en rijd mee met deze hele gezellige rit. Meer info… 013- 5433927

TAVERNE’S BBQ MET AVONDJE JACK VAN RAAMSDONK

Laatste dag van de Kermis.. Taverne’s BBQ met aansluitend avond programma met Jack van Raamsdonk! Dit is een jaarlijks hoogtepuntje bij Taverne hier wil je toch gewoon bij zijn!?
Opgeven BBQ aan de bar bij Xenia.. Kosten 15euro p.p bij opgeven te betalen. Café Open om 14.00…❤

TAVERNE’S PLAYBACK SHOW

We zijn enthousiast om weer voor de 1e keer na de diverse lockdowns.. in samenwerking met de Taverneplekkers en plekkerinnekes te kunnen aankondigen dat er op 22 oktober weer een nieuwe editie van de PLAYBACK SHOW is. Geef je op en doe mee! Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Doe een solo of samen met iemand een duetje.. opgeven aan de bar van café Taverne bij Xenia of via tel 013-5433927…gewoon doen!!

Rock and roll met The Rocking Drifters

Rock & Roll in Taverne op zondagmiddag! Beentjes van de vloer met de Rocking Drifters. Dit wordt zoals elk jaar weer een gezellige middag vol ambiance voor jong en oud. Toegang gratis. Café open om 14.00 uur.

Taverne zingt Hazes

De Taverne Hazes Night. We zingen en spelen en dansen . Het middrlpunt draait om de Legendarrische veel te vroeg heen gegane André Hazes. Altijd gezellig . Toegang is gratis.

Corne Delanos Kermis Editie 2022

Corne Delanos Kermis Editie..2022 Dit is onze klapper van het jaar!Dit mag je niet missen! Hier moet je bij zijn,Dit moet je meemaken. Volle bak ambiance met een keur aan artiesten. Wees er op tijd bij want Vol is Vol!! Entree gratis. Cafe open v.a 14.00

The Defenders

Gezelligheid kent geen tijd. Dat is het mom van Café Taverne.
Na een moeizame periode van lockdowns en open..ducht strategie gaan we nu gelukkig weer voor de gezelligheid voor jong en oud. Het mag weer.. dus kom genieten nu het nog../… weer kan! Graag tot ziens bij Café Taverne
Bredaseweg 68 te Tilburg.

Taverne Solex Toer

Op 16 september houden wij een 3 uur durende solex toer. De toer die start en eindigd in de Groenstraat waarna er in Taverne een kop soep genuttigd wordt.
De kosten zijn 40 euro p.p
Opgeven en betaling aan de bar. Betaling graag bij opgeven. Dit ivm met de huur van de solexjes. We hopen op een stralende dag zodat we na afliop een kop soep in Taverne kunnen nuttigen. Dat is in de prijs inbegrepen. Geef je allemaal op en graag tot ziens bij Taverne….Het gezelligste cafeetje aan de Bredaseweg
Ons motto
…Gezelligheid kent geen tijd!

Geen Corona Check

Geachte gast,

Hiermee willen wij duidelijk maken dat wij Café Taverne Tilburg..niet mee doet aan de Corona-Check.

We hebben besloten om niemand uit te sluiten aan de deur. Na maanden van sluiting opgelegd door de overheid, kruipen we na een redelijke zomer uit het Corona dal. Deze in onze ogen onnodige sluiting heeft bij ons financieel er aardig ingehakt.

met het stop zetten van de steun en het blijven opleggen van een vervroegde sluitingstijd en de Corona Check gaat de overheid in onze ogen een stap te ver. Het kan niet zo zijn dat in heel het land versoepelingen doorgevoerd worden en de Horeca wederom gestraft wordt door t invoeren van de pas, en het moeten optreden als politie agent(e). Dit is niet aan ons. En als er geen subsidie is.. dan ook geen maatregelen. Daarom blijft bij ons ..IEDEREEN welkom ook na 25 september!.

Wij gaan ervan uit dat een ieder zijn gezonde verstand gebruikt en bij klachten thuis blijft.

Wij hopen ook dat de politiek zijn/haar gezonde verstand gebruikt en daarmee de Corona pas van tafel veegt!

Wees welkom en geniet!

Graag tot ziens bij…

CAFÉ TAVERNE

Bredaseg 68

5038NH Tilburg

013-5433927