The 16A super Event!!

the 16aA4.8-10-Taverne

  1. Dit evenement hebben we nog niet eerder gedaan in Café Taverne. Dit is een duo waar je bij wilt zijn en welk je niet mag missen. Ze zeggen het dak gaat eraf!! The 16A belooft een spektakel te zijn. Te checken op youtube indien gewenst. Nederpop, rock, ballads, nederlandstalig, noem het maar op . En ook dit is nog gratis te bezoeken. Dus kom genieten van The 16A!!

TAVERNE,’S SOLEX TOUR 2022

Hij komt er weer aan….. de Taverne Solex Tour…
Geef je op en rijd mee met deze hele gezellige rit. Meer info… 013- 5433927

Back to the 80’s

we gaan terug naar de 80tiger jaren met DJ Valtazar. Dit belooft een gezellige avond te worden. Kom ook gezellig!! Dresscode 80ger jaren maar is niet verplicht. ❤❤

TAVERNE’S BBQ MET AVONDJE JACK VAN RAAMSDONK

Laatste dag van de Kermis.. Taverne’s BBQ met aansluitend avond programma met Jack van Raamsdonk! Dit is een jaarlijks hoogtepuntje bij Taverne hier wil je toch gewoon bij zijn!?
Opgeven BBQ aan de bar bij Xenia.. Kosten 15euro p.p bij opgeven te betalen. Café Open om 14.00…❤

TAVERNE’S PLAYBACK SHOW

We zijn enthousiast om weer voor de 1e keer na de diverse lockdowns.. in samenwerking met de Taverneplekkers en plekkerinnekes te kunnen aankondigen dat er op 22 oktober weer een nieuwe editie van de PLAYBACK SHOW is. Geef je op en doe mee! Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Doe een solo of samen met iemand een duetje.. opgeven aan de bar van café Taverne bij Xenia of via tel 013-5433927…gewoon doen!!

Rock and roll met The Rocking Drifters

Rock & Roll in Taverne op zondagmiddag! Beentjes van de vloer met de Rocking Drifters. Dit wordt zoals elk jaar weer een gezellige middag vol ambiance voor jong en oud. Toegang gratis. Café open om 14.00 uur.

Taverne zingt Hazes

De Taverne Hazes Night. We zingen en spelen en dansen . Het middrlpunt draait om de Legendarrische veel te vroeg heen gegane André Hazes. Altijd gezellig . Toegang is gratis.