The Defenders

Gezelligheid kent geen tijd. Dat is het mom van Café Taverne.
Na een moeizame periode van lockdowns en open..ducht strategie gaan we nu gelukkig weer voor de gezelligheid voor jong en oud. Het mag weer.. dus kom genieten nu het nog../… weer kan! Graag tot ziens bij Café Taverne
Bredaseweg 68 te Tilburg.

Taverne Solex Toer

Op 16 september houden wij een 3 uur durende solex toer. De toer die start en eindigd in de Groenstraat waarna er in Taverne een kop soep genuttigd wordt.
De kosten zijn 40 euro p.p
Opgeven en betaling aan de bar. Betaling graag bij opgeven. Dit ivm met de huur van de solexjes. We hopen op een stralende dag zodat we na afliop een kop soep in Taverne kunnen nuttigen. Dat is in de prijs inbegrepen. Geef je allemaal op en graag tot ziens bij Taverne….Het gezelligste cafeetje aan de Bredaseweg
Ons motto
…Gezelligheid kent geen tijd!

Geen Corona Check

Geachte gast,

Hiermee willen wij duidelijk maken dat wij Café Taverne Tilburg..niet mee doet aan de Corona-Check.

We hebben besloten om niemand uit te sluiten aan de deur. Na maanden van sluiting opgelegd door de overheid, kruipen we na een redelijke zomer uit het Corona dal. Deze in onze ogen onnodige sluiting heeft bij ons financieel er aardig ingehakt.

met het stop zetten van de steun en het blijven opleggen van een vervroegde sluitingstijd en de Corona Check gaat de overheid in onze ogen een stap te ver. Het kan niet zo zijn dat in heel het land versoepelingen doorgevoerd worden en de Horeca wederom gestraft wordt door t invoeren van de pas, en het moeten optreden als politie agent(e). Dit is niet aan ons. En als er geen subsidie is.. dan ook geen maatregelen. Daarom blijft bij ons ..IEDEREEN welkom ook na 25 september!.

Wij gaan ervan uit dat een ieder zijn gezonde verstand gebruikt en bij klachten thuis blijft.

Wij hopen ook dat de politiek zijn/haar gezonde verstand gebruikt en daarmee de Corona pas van tafel veegt!

Wees welkom en geniet!

Graag tot ziens bij…

CAFÉ TAVERNE

Bredaseg 68

5038NH Tilburg

013-5433927

1 juni opening

Hoera we mogen weer een beetje open. Wel wat regeltjes er aan vast maar dat komt goed.

Taverne Libre tournooi 2020

Helaas wegens het corona virus en de door de RIVM opgelegde maatregelen uitgesteld tot nader order///—,,,,    Daarom inschrijving verlengd tot 31 maart 2020      In Maart gaan we weer van start met het Taverne Libre Tournooi, Het inschrijfgeld bedraagd 10 euro. Iedereen mag in principe meedoen ook als je niet bij een biljart vereniging bent aangesloten. Je speelt je eigen caramboles op basis van een afval systeem, Speel je beter dan opgegeven dan word je na 2 wedstrijden naar boven bijgesteld.Op geven kan door middel van een een mailtje naar info@cafetaverne,nl of telefonisch , Tevens kan het door het invullen van het inschrijf formulier, opgeven kan achter de bar  of via Patrick van Beurden .

.